Skip to content

EVENIMENTE

Ziua Pompierului

Cu această ocazie, a avut loc în școală activitatea cu tema” Meseria de pompier”.

 

 

 

carte

 

SCOLI PENRU UN VIITOR VERDE- REZERVATII NATURALE  

Activitatea a fost coordonata de profesor Iolea Mirela si desfăşurată de elevii claselor a V-a din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 206.

In desfasurarea activitatii s-au implicat si parintii elevilor participanti. Acestia impreuna cu elevii au realizat doua machete si o expozitie despre Rezervatia Biosferei a Deltei Dunarii.

S-au folosit imagini, materiale reciclabile, materiale confecţionate, dar şi obiecte naturale( scoici, nisip, etc).

 

Daca vrei sa votezi o activitate care ti-a placut in acest concurs, apasa butonul “Voteaza activitate” de sub activitatea care iti place. Va aparea o fereastra in care trebuie sa completezi adresa ta de e-mail si, optional, cateva date despre tine.
Votul tau va fi inregistrat DOAR dupa ce vei valida printr-un clic pe linkul de confirmare transmis de organizatori pe adresa de e-mail introdusa de tine. In acest concurs poti vota o singura data.

http://www.scolipentruunviitorverde.ro/

 

 

 

 

DONAREA DE LEGUME SI FRUCTE CASELOR DE COPII

Elevii sunt încurajaţi să doneze legume şi fructe, pentru a veni în sprijinul colegilor aflaţi în dificultate. Apelul este lansat în cadrul campaniei „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate“, integrată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), o acţiune a Ministerului Educaţiei.
IMG_1171

IMG_1138

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *